TAVARANKULJETUSTA LUOTETTAVASTI
© 2013
www.lhkuljetus.fi
LH-Kuljetus Oy
PALVELUT
www.lhkuljetus.fi
p. 050 3222 132
Tavarankuljetus- ja jakelupalvelut
Suoritamme yksityisille tai yrityksille erilaisten tavaroiden ja pakettien kuljetukset sekä jakelupalvelut sovitun aikataulun ja tarpeen mukaan. Toimintamme keskittyy Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueelle, mutta tarvittaessa kuljetamme myös muualle Suomeen.

Tee kuljetustilaus netissä tästä tai soita.

Muuttokuljetukset
Suoritamme yksityisten ja pienten yritysten muutot sopimuksen mukaan kaikkialle Suomeen. Luotettava ja ammattitaitoinen henkilöstömme varmistavat vaivattomat muutot.

Tilaa muuttokuljetus netissä tästä tai soita.

Pikarahti
LH-Kuljetus Oy toimittaa myös kiireelliset lähetykset. Älä epäröi ottaa yhteyttä jos tarvitset tavaroillesi nopean toimituksen.

Terminaalipalvelut
Terminaalipalveluihin sisältyvät mm. lastaus-, purku- ja lajittelupalvelut. Ratkaisumme varmistavat tavaran nopean ja luotettavan läpimenon terminaaleissa. Ota yhteyttä, niin hoidamme terminaalijärjestelysi kuntoon.

Vaihtolavat
Käytössämme on useita eri kokoisia vaihtolavoja niin yksityiseen, yrityksen tai taloyhtiön tarpeisiin. Vaihtolavapalvelumme takaa vaihtolavojen joustavat toimitukset ja noudot haluamillesi ajankohdille ja paikkoihin nopeasti sekä helposti.

Nosturipalvelut
Tilaa kuormausnosturimme avuksi kuljetusten lastauksiin tai purkuihin.

Vuokrakuljettajat
Tarvittaessa meiltä myös kuljettajia yksittäisiin ajoihin
KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME:    LH-KULJETUS OY
                                                       p. 050 3222132
                                                       kuljetus@lhkuljetus.fi
LH-Kuljetus Oy   |   p. 050 3222 132   |   kuljetus@lhkuljetus.fi   |   Y-tunnus 2280253-0   |   Salmannontie 30   |   54300 Lappeenranta   |   www.lhkuljetus.fi